FAUSTIX- en af Danmarks største stjerner!

Faustix med det borgerlige navn Morten Olsen, er en dansk DJ og musikproducer med en masse kæmpehits. Han har bl.a. produceret for Morten Breum, Nexus, Sisse Marie, Deeper People, Filur, Jay Adams, Gunvad, John Dahlbäck og mange andre. Af internationale kunstnere har han bl.a. arbejdet med Diplo, Ciara, Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer. Faustix har mere end 40 populære remixes i bagagen.

Faustix har været nomineret til blandt andet Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards i flere omgange. Faustix har siden 2009 udgivet singler i eget navn og produceret musik. Faustix har modtaget guld i USA for sin single “Revolution” (2013) med Diplo, Imanos og Kai.

Faustix har også leveret musik til Hollywood-filmen ”Step Up All In”, for NIKE, Apple Watch-kampagnen, samt arbejdet med brands som Disney, NFL, Activision, og ABC Networks.

Privat er Faustix forlovet med Irina Babenko, og de har sammen datteren Allessia fra 2016.

Another Solution og Faustix har indgået et samarbejde om at producere merchandise til brandet “FAUSTIX”. Another Solution udfører management af brands webshops og SoMe kanaler.

Alt hvad der publiceres på webshoppen er Another Solutions ansvar og står også for al kontakt med brugerne.

Vil du holde dig opdateret? Tilmeld dig vores nyhedsbrev!