Gratis fragt over 600kr

DJ Faustix 

Faustix med det borgerlige navn Morten Olsen, er en dansk DJ og musikproducer med en masse kæmpehits. Han har bl.a. produceret for Morten Breum, Nexus, Sisse Marie, Deeper People, Filur, Jay Adams, Gunvad og John Dahlbäck . Af internationale kunstnere har han bl.a. arbejdet med Diplo, Ciara, Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer. Faustix har mere end 40 populære remixes i bagagen.

Faustix har været nomineret til blandt andet Danish Music Awards og Danish DeeJay Awards i flere omgange. Faustix har siden 2009 udgivet singler i eget navn og produceret musik. Faustix har modtaget guld i USA for sin single “Revolution” (2013) med Diplo, Imanos og Kai. 

Privat er Faustix gift med Irina Olsen, og de har sammen datteren Alessia fra 2016. Sammen har de realityshowet “The Olsen”.   

Another Solution og Faustix har indgået et samarbejde om at producere merchandise til brandet “FAUSTIX”. Another Solution udfører management af brands webshops og SoMe kanaler. Alt hvad der publiceres på webshoppen er Another Solutions ansvar og står også for al kontakt med brugeren